exercise-841167_960_720

Ce se intampla cu creierul tau atunci cand faci miscare

Stim cu toatele ca e bine sa facem sport, e sanatos si ne ajuta sa ne mentinem greutatea sub control. Uneori insa uitam de aspectele benefice ale sportului asa ca ne-am gandit sa trecem in revista cateva beneficii majore ale miscarii, pe langa cele evidente, care se refera la modelarea corporala! 😉

In primul rand, sportul te binedispune!

Un studiu recent care a analizat 8000 de olandezi cu varste cuprinse intre 16 si 65 de ani a descoperit ca, in general, oamenii care fac exercitii fizice regulat sunt mai satisfacuti cu viata lor si mai fericiti decat cei care nu fac miscare, indiferent de varsta acestora.

fitness-332278_960_720

Sportul reduce stresul, ceea ce este foarte important!

“Exercitiile fizice ar putea fi un mod de intarire a creierului pentru ca stresul sa aiba un impact mai redus.”, explica Michael Otto.
Exercitiile fizice cresc increderea in sine, te fac sa te simti bine in pielea ta, sa te simti sanatoasa si sa fii mandra de corpul tau!

Mai mult decat atat, vei dormi mai bine daca faci sport regulat!

Un studiu recent care a analizat tineri a descoperit ca subiectii care facusera un antrenament intens seara au dormit mai bine decat cei care nu faceau deloc miscare sau se antrenau cu mai putina intensitate.

sleeping-1159279_960_720

Articol preluat partial de pe www.csid.ro, cu acordul prealabil al sursei. Citeste materialul intreg aici.

Sursa foto

Share on Google Plus

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *