Katya Zharcova 4

Modele plus size de mare success – partea a-II-a

Asa cum v-am promis, continuam seria articolelor de inspiratie, facandu-va cunoscute inca 3 modele plus size celebre in toata lumea.
Whitney Thompson este castigatoarea celei de-a 10-a editie a show-ului America’s next Top Model, care a impresionat prin reusita ei, a spart tiparul frumusetii clasice, castigand consursul chiar daca poarta marimea 44. Reusita aceasta i-a adus foarte multe colaborari cu branduri mari (Forever 21, Saks Fifth Avenue, Converse One Star, Fashion Bug, Panache, JC Penney, CoverGirl, etc). Whitney este ambasadoarea Asociatiei Nationale a tulburarilor de Alimentatie din SUA si este adepta unui stil de viata sanatos dar fara restrictii, mergand pe principiul “Niciodata nu ma voi forta sa fac ceva!”.


Tess Munster, cunoscuta sub numele de scena Tess Holliday este modelul tatuat, increzator si dezinhibat, de marime 50, celebra pentru primul contract important din istoria modei plus size, semnat prin MiLK Model Management, pentru Curves. Sustinatoare infocata a aspectului fizic supraponderal, Tess, viitoare mamica, a lucrat cu mai multe branduri de prestigiu (Beneft Cosmetics, Domino Dollhouse, SWAK, Jesica Clothing, Evil Pawn Jewellery, Black Cat bikins, etc) si a uimit cu succesul pe care l-a avut cu aparitia sa pe coperta Vogue. Excentrica prin marime si nu numai, Tess este o viitoare mamica si o sotie admirata la nivel international, avand 30.500 de urmaritori pe Twitter, 508.000 de fani pe Instagram si 762.139 de like-uri pe Facebook!


Katya Zharcova este un model plus size din Belarus, actrita si producatoare TV. Katya si-a inceput cariera in modelling la 14 ani, devenind celebra cu sedinta foto din 2012 din Plus size Magazin, unde a pozat alaturi de un model de marime 36 ea avand marimea 46. Diferenta a fost uriasa si pozele au devenit virale, inspirand femeile plinute sa se bucure de corpul lor si sa fie mai increzatoare. Este primul model plus size din Belarus care a aparut in Cosmopolitan Rusia. A colaborat cu mai multe branduri celebre (Forever 21, Silver Jeans, Fashion to Figure, etc.) incurajand femeile sa fie sanatoase si sa nu se supuna standardelor de frumuseste promovate de societatea moderna.
Am incheiat si seria a doua de inspiratie si curaj si va asteptam cu drag la urmatoarele Modele plus size de mare success!

Sursa foto: www.pinterest.com

Share on Google Plus

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *